L’arbequina Horari: de 13:30 a 15:30 i de 21 a 23:30 h. Tanca diumenges al vespre i dilluns. Vacances: Setmana Santa i 20 dies a l’agost.Especialitats:faves a la catalana, 5 €; tronc de lluç amb crema d’alls, 10 € i tocinillo de cielo, 3 €. Preu mitjà: 21 €. AT | Galícia Horari: de 13 a 1 h. Tancat diumenges al vespre i dilluns. Vacances: per Setmana Santa i a l’agost.Especialitats i preus: Cloïsses amb carxofes, 9 €; canelons de marisc, 11 €; lluç de l’estil del xef, 21 €; gelat de pistatxo amb mel, 5 €. Preu mitjà: 30 – 36 € ACPM | Coloma Horari: de 13:30 a 15:30 i de 21 a 23:30 h.Especialitats:Llonza amb guarnició, tronc de lluç al vapor amb cloïsses i verdures. Preu mitjà: entre 12 € el menú i 17 € el bufet dels diumenges. AM | Marinada Horari: de 13 a 16 i de 20:30 a 23:30 h. Especialitats:Cuina catalana i de mercat. Els plats suggerits són l’orelleta d'Alcoi, la romesco i la paella d’arròs amb bacallà. Les postres són de la casa, la crema catalana és molt recomanable. Preu mitjà: 15 €. ACPTM | Can Mariscal Horari: de 13 a 16 i de 31 a 23:30 h. Tancat els dilluns. Vacances: a l’agost. Especialitats: Cuina catalana, cap i pota, 5 €; tonyina amb crema d’anxoves, 9 €; pastissos de la casa, 500. Preu mitjà: 3 €. AMP |