inici | activitats | col·labora

Com aportar activitats a la biblioteca

La zonaClic va creixent dia a dia gràcies a la col·laboració desinteressada dels educadors/es que hi envieu els vostres materials. Si heu creat un paquet d'activitats o un projecte JClic i us agradaria incloure'l a la web envieu-lo a clic@xtec.cat

Convé que envieu tots els materials comprimits en format ZIP, i que indiqueu al missatge aquesta informació:

  • Títol del projecte o paquet d'activitats
  • Nivell educatiu i àrea al què va adreçat
  • Nom dels autors/es, adreça de correu electrònic, centre educatiu i localitat
  • Una descripció del contingut de les activitats, per incloure-la a la pàgina web
  • Les condicions d'ús que voleu donar al vostre treball. L'opció recomanada és la llicència Creative Commons del tipus Reconeixement - No Comercial - Compartir Igual, que es proposa com a estàndard per a tots els materials de la zonaClic. Si desitgeu emprar algun altre tipus de llicència indiqueu-ho al missatge.

Si el fitxer ZIP ocupa més de 10MB cal pejar el fitxer al núvol a un repositori tipus Dropbox o GoogleDrive, ja que el nostre servidor de correu no admet missatges que superin aquesta mida. Una altra possibilitat, si teniu algun espai web personal o de centre, és deixar-hi el fitxer i indicar-nos en el missatge l'adreça des d'on es pot descarregar.

Els materials gràfics, textuals o sonors utilitzats en els paquets d'activitats han de ser de lliure distribució o comptar amb l'autorització del propietari del copyright. En tot cas, si utilitzeu materials provinents d'alguna publicació cal esmentar-ne l'origen a la pantalla inicial del paquet d'activitats i a la descripció.

Moltes gràcies per la vostra participació!

 


 
Generalitat de Catalunya - Departament d'Educació Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya