inici | clic 3.0 | curs

Curs de creació d'activitats amb Clic 3.0

El "Curs de creació de materials educatius multimèdia amb Clic 3.0" va ser una activitat inclosa en el Pla de Formació Permanent del Professorat del Departament d'Educació en la modalitat de cursos d'autoaprenentatge amb suport telemàtic. Actualment ha estat substituïda per un curs de similars característiques, basat en la plataforma JClic.

Tot i que el curs ja no s'ofereix com activitat de formació, el mantenim a la web perquè pensem que segueix sent un bon material de referència.

Els alumnes matriculats al curs tenien l'assessorament d'un tutor/a a qui havien de lliurar els exercicis i el projecte final per tal d'obtenir el corresponent certificat d'aprofitament. Trobareu algunes referències al tutor i als exercicis en els materials. També hi ha referències a l'antic "racó del Clic" de la xtec, que actualment s'han de buscar a la zonaClic.

El curs complet consta de 3 mòduls introductoris sobre multimèdia, imatge i so digital, i 4 mòduls específics on s'expliquen les funcions bàsiques del Clic i es proposen un seguit de pràctiques i exercicis.

Els materials del curs es presenten en dos formats:

  • Una estructura de pàgines web allotjades al nostre servidor, amb la possibilitat de descarregar un instal·lador que les copia al disc dur per poder consultar-les sense necessitat d'estar connectat a internet.
  • Un document Word amb el mateix contingut que les pàgines web, pensat per a facilitar la impressió en paper.

El curs està disponible a la zonaClic en català, castellà i anglès, i ha estat traduït també al basc per Ion Rey Bakaikoa, professor del B.H.I. Iturrama d'Iruña.

 


 
Generalitat de Catalunya - Departament d'Educació Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya