inici | clic 3.0 | característiques

Característiques del Clic 3.0

El Clic 3.0 és un programa de lliure distribució per al desenvolupament d'activitats educatives multimèdia.

Permet crear diferents tipus d'activitats: trencaclosques, associacions, sopes de lletres, mots encreuats, activitats d'identificació, d'exploració, de resposta escrita, activitats de text i altres.

Les activitats poden contenir text, gràfics, sons i altres recursos multimèdia. També és possible encadenar grups d'activitats en paquets per tal d'executar-les seqüencialment. El programa pot enregistrar els resultats de les activitats en una base de dades.

El Clic 3.0 funciona en entorns Windows versió 3.1 o superior, i està disponible en set idiomes: català, espanyol, basc, gallec, francès, anglès i alemany. El JClic és una versió més actual del programa, totalment compatible amb els materials creats amb el Clic 3.0.

L'instal·lador del programa, que es pot descarregar lliurement des de la zonaClic, copia al vostre ordinador els elements necessaris per fer funcionar el Clic 3.0, així com un paquet d'activitats de demostració i les utilitats ClicPac (per a compactar i descompactar paquets d'activitats) i ClicDB (per a gestionar la base de dades dels resultats de les activitats).

Es poden descarregar també dos complements opcionals al programa: el generador d'instal·ladors d'activitats MKInst i el mòdul ClicRT, que permet convertir els paquets d'activitats Clic en fitxers executables autònoms.

 


 
Generalitat de Catalunya - Departament d'Educació Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya