inici | jclic | desenvolupament

Projecte de desenvolupament del JClic

El JClic és programari lliure, i es distribueix sota els termes de la Llicència Pública General de GNU (GPL).

El projecte de desenvolupament del JClic es troba allotjat al portal GitHub.com El projecte està obert a tothom que vulgui participar-hi. Es necessiten voluntaris que vulguin col·laborar en la traducció del JClic a altres idiomes, en l'elaboració de documents, manuals i guies, en la creació d'entorns visuals d'usuari (skins), en el disseny d'elements gràfics (botons, icones...), en el desenvolupament de nous mòduls (tipus d'activitats, generadors de contingut, sistemes d'informes...), en el seguiment d'errors i manteniment del codi font, i en la creació de grups locals de difusió i suport al projecte. Animeu-vos a participar-hi!

S'aconsella fer les intervencions en anglès sempre que sigui possible. En tractar-se d'una comunitat on participa gent de diversos països, l'anglès ens serveix de llengua franca. De totes maneres, s'admeten també intervencions en qualsevol altre idioma.

La traducció del JClic a diferents idiomes es realitza al portal de projectes Launchpad.net. És molt senzill participar-hi: des de la mateixa interfície web es poden traduir els missatges de l'anglès a qualsevol dels idiomes recollits a la norma ISO-639.

 


 
Generalitat de Catalunya - Departament d'Educació Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya