inici | comunitat | llistes

Fòrum i butlletí de notícies

Hi ha dues llistes de correu relacionades amb el projecte Clic: ClicNews i ClicForum. Existeixen altres llistes de caire més tècnic al projecte de desenvolupament del JClic.

IMPORTANT: El butlletí ClicNews s'envia també a la llista ClicForum, o sigui que no cal subscriure's als dos llocs. La principal diferència és que ClicForum està obert a la participació de tots els usuaris (més tràfic de missatges), mentre que si us subscriviu a ClicNews no rebreu més d'un missatge a la setmana.


 
 
ClicNews
clicNews

ClicNews és un butlletí multilíngüe on es donen a conèixer les novetats relacionades amb el Clic: aparició de nous paquets d'activitats, noves versions del programa, publicacions en CD-ROM, etc.

Podeu donar-vos d'alta al butlletí des de la pàgina:
http://www.elistas.net/lista/clic-news/alta.html

Per consultar els números publicats fins ara:
Arxiu del butlletí ClicNews

 
 
ClicForum
clicForum

ClicForum és una llista de correu també multilíngüe, oberta a la participació de tots els usuaris del programa. Hi podeu plantejar consultes, suggeriments, idees... i tot tipus de comentaris relacionats amb el Clic. Per raons de seguretat la llista no admet l'enviament de missatges amb fitxers adjunts, però disposem d'una zona de fitxers al servidor d'e-listas on podem intercanviar materials i treballar en projectes conjunts.

Podeu donar-vos d'alta al fòrum des de la pàgina:
http://www.elistas.net/lista/clic/alta.html

Per consultar els missatges enviats a la llista:
http://www.elistas.net/lista/clic/archivo

 
Generalitat de Catalunya - Departament d'Educació Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya