Logo de Quaderns Virtuals
|
Aplicacions

EDITOR DE QUADERNS VIRTUALS

Editor de QV

L'editor de Quaderns Virtuals és l'eina que facilita al professorat la creació, edició i publicació dels seus propis Quaderns. A més, també permet exportar Quaderns (per compartir-los o simplement per guardar-los com a còpia de seguretat) i també importar Quaderns fets per altres persones o descarregats de la Biblioteca.

Hi ha dues versions de l'editor:

  • En línia
    L'accés a aquesta versió de l'editor es fa mitjançant Internet (clicant aquí o sobre la icona de l'esquerra) i és necessari autenticar-se com a usuari de la XTEC. Un cop dins de l'editor, cada professor/a disposa de 5MB d'espai al servidor, on anirà emmagatzemant els Quaderns que vagi creant i els continguts multimèdia (imatges, animacions, vídeos, àudios...) que necessiti cada Quadern.
  • Portable
    La versió portable de l'editor es pot instal·lar a qualsevol ordinador i/o dispositiu portàtil (com ara memòries USB i discs durs externs) sense haver de disposar ni d'usuari/ària XTEC ni de connexió a Internet per accedir-hi.
    La darrera versió de l'editor portable es pot baixar des del portal GitHub. És molt important que revisar el fitxer LLEGEIX-ME.txt, que conté les instruccions de tot el programari necessari, abans d'instal·lar-la.

Les dues aplicacions de l'editor estan en desenvolupament per tal de millorar i ampliar les seves funcionalitats, però disposen actualment d'una versió estable que permet la creació i edició de forma visual i intuïtiva de tots els tipus d'activitats de Quaderns Virtuals. De totes formes, si teniu qualsevol comentari, suggeriment o proposta de millora ho podeu al nostre correu electrònic (qv@xtec.cat).

 

VISUALITZADOR DE QUADERNS VIRTUALS

El visualitzador és l'aplicació que permet veure, realitzar i corregir els Quaderns. És accessible des de l'editor de Quaderns, des de qualsevol pàgina web i/o plataforma educativa.

A més, té diferents "pells" o aparences, que permeten visualitzar un mateix Quadern en diferents formats.

Visualitzador de QV

** Si teniu problemes accedint a les aplicacions, reviseu els requeriments.