Logo de Quaderns Virtuals
|
Atenció: El proper dilluns 15 d'abril a partir de les 15:00h es durà a terme una aturada programada de dues hores d'un servidor que afectarà al funcionament de la zonaClic. Disculpeu les molèsties.

Quaderns Virtuals (QV) és un entorn d'aprenentatge digital que neix i es desenvolupa al Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya amb la voluntat de portar a la xarxa els quaderns d'exercicis tradicionals. El projecte està format per un conjunt d'aplicacions de programari lliure que faciliten al professorat de qualsevol nivell i àrea educatius la creació de recursos didàctics multimèdia per tal d'avaluar el progrés i rendiment de l'alumnat.

Les principals seccions de la web són:

 • Quaderns Virtuals
  El projecte consta de diferents aplicacions web (editor, visualitzador, generador web...) desenvolupades en la plataforma Java que requereixen connexió a Internet i que funcionen sobre diferents sistemes operatius (Windows, Linux, Mac OS i Solaris).
 • Biblioteca d'activitats
  Recurs que està en desenvolupament i pretén allotjar els quaderns creats per educadors i educadores que vulguin compartir el seu treball. Des d'aquesta secció podeu consultar la base de dades de quaderns i informar-vos sobre com col·laborar en el projecte.
 • Documents
  Tot tipus de documentació sobre Quaderns Virtuals: articles, guies d'usuari, cursos de creació d'activitats...
 • Suport
  En aquest apartat trobareu les preguntes més freqüents sobre el projecte Quaderns Virtuals i les seves aplicacions, i l'accés al fòrum per fer-nos arribar els dubtes que no trobeu resolts allà.
 • Comunitat
  Un espai per començar a constituir una comunitat de persones i institucions interessades en el projecte. Conté totes les novetats i notícies vinculades a Quaderns Virtuals així com una relació d'enllaços a altres webs relacionades amb el projecte.