català | español | english

Avís: Des del 9 de març de 2017 els applets JClic utilitzen HTML5 en comptes del plug-in Java, que havia deixat de funcionar a la majoria de navegadors web. Per a més informació consulteu aquesta pàgina.

Benvinguts a la zonaClic

El Clic està format per un conjunt d'aplicacions de programari lliure que permeten crear diversos tipus d'activitats educatives multimèdia. La zonaClic és un servei del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya creat amb l'objectiu de donar difusió i suport a l'ús d'aquests recursos i oferir un espai de cooperació obert a la participació de tots els educadors/es que vulguin compartir els materials didàctics creats amb el programa.

Les principals seccions de la zonaClic són:

Activitats

Biblioteca d'activitats
És el recurs més valuós de la zonaClic. Està formada per centenars d'aplicacions creades gràcies a moltes hores de feina desinteressada d'educadors i educadores de diversos països. Si les trobeu útils i interessants no oblideu enviar-los un missatge per agrair-los l'esforç!

JClic JClic
És un conjunt de programari lliure amb llicència GNU GPL que serveix per a realitzar diversos tipus d'activitats educatives multimèdia: puzzles, associacions, exercicis de text, mots encreuats, sopes de lletres i altres. Està desenvolupat en Java i funciona en sistemes Windows, Linux, Mac OS X i Solaris.
Clic 3.0 Clic 3.0
El programa original, antecesor del JClic, va ser creat per al Windows 3.1 i està disponible en set idiomes diferents. El seu desenvolupament es va iniciar el 1992 i des d'aleshores ha servit per a crear milers d'activitats adreçades a diverses àrees i nivells educatius.
Comunitat Comunitat
Un espai per al diàleg, la comunicació, l'intercanvi i la cooperació entre desenvolupadors, autors de materials, educadors i altres persones i institucions intressades en el projecte. També conté una relació d'enllaços a altres webs relacionades amb el Clic.
Documents Documents
Tot tipus de documents sobre el Clic i el JClic: articles, manuals tècnics, guies de l'usuari, tutorials, cursos de creació d'activitats...
Suport Suport
Aquí hi trobareu les preguntes més freqüents sobre el projecte Clic i els seus programes, i l'ajuda per configurar el vostre ordinador per què tot funcioni correctament.
Eines Eines
En aquest apartat hi ha una recopilació d'eines lliures i shareware que poden resultar útils per crear, editar o distribuir activitats Clic.
Cerca

Cerca
Diversos recursos per a facilitar la navegació i la localització d'informació al web.

Idioma Canvi d'idioma
El web està disponible en català, castellà i anglès.

avís legal
 
Generalitat de Catalunya - Departament d'Educació Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya