Català Español English

 
ClicNewsNúmero 18
04/03/2008
 
Català

Trobada Clic 2008

La primera trobada internacional Clic tindrà lloc a Castelló (La Plana Alta) el proper dissabte 5 d'abril de 2008. Serà una ocasió única per a trobar-nos amb els amics i amigues que hem fet possible la comunitat Clic, i compartir experiències i impressions al voltant de les TIC com a instrument educatiu.

Ja podeu inscriure-us a la trobada i a les activitats complementàries fina al 25 de març. Les places són limitades, no ho deixeu per al darrer moment!

Notícies Clic

El JClic a Debian
La distribució de GNU/Linux Debian incorpora des de principis del 2008 el paquet jclic al repositori Contrib. Debian serveix de base a moltes altres distribucions, entre elles Ubuntu, Edubuntu i la majoria d'edicions educatives de GNU/Linux de l'estat espanyol. Des del projecte Linkat estem treballant també en la integració del JClic a OpenSuse.

Nova plataforma de traducció del JClic
El JClic ha estrenat recentment un espai a la plataforma de projectes Launchpad que facilita la col·laboració en la traducció del programari a diversos idiomes. De moment la plataforma ha estat emprada ja per a traduir el JClic al grec. Si voleu col·laborar amb l'equip de traduccions, consulteu la wiki del projecte JClic a LaFarga.cat.

Nous paquets d'activitats

Aquestes són les darreres novetats que s'acaben d'incorporar a la zonaClic:

 • Pronunciem
  Un conjunt d'activitats de Josep Pi per a l'aprenentatge de la pronúncia bàsica del català central per alumnat nouvingut. El projecte està adreçat a educació secundària.
 • Fem feinetes amb les 100 paraules
  Imma Palahí, Maria Borrell, Enric J. López, Aram López i Nil López són els autors d'aquest gran projecte amb més de dues-centes activitats adreçades a educació infantil.
 • Les primeres consonants
  Maria José Arriba és l'autora d'aquest projecte d'activitats per a alumnes amb dificultats en la lecotescriptura. Al llarg de les activitats es treballen la lectura i l'escriptura de paraules amb les primeres consonants l, p, m, s, n.
 • Els esports
  Josep Maria Esquinas ha creat aquest conjunt d'activitats per a educació física amb l'objectiu de diferenciar els esports col·lectius dels esports individuals.
 • Català oral: La classe
  Irene Vives, Carlota Gallifa i Miquel A. Vadell ens ofereixen aquest projecte d'activitats per a alumnat nouvingut basat en el vocabulari sobre la classe.
 • Música del segle XIX
  Projecte d'activitats per fer servir a educació secundària sobre la música del segle XIX: formes orquestrals, instruments, compositors... Aquest projecte ens l'envia Assumpta Fernàndez.
 • Telegrama de la història de la música
  Anna Guàrdia ens envia aquest projecte d'activitats adreçat a educació secundària sobre els períodes de la història de la música: Edat Antiga, Edat Mitjana, Edat Moderna (Renaixement, Barroc i Classicisme) i Edat Contemporània (Romanticisme, s.XX i s.XXI).
 • Els jocs de l'itinerari
  Projecte d'activitats sobre la natura que fa de suport al quadern de treball que els alumnes tenen per treballar les diferents propostes de l'itinerari de l'entorn natural. Aquest projecte ens l'envia Juli Mas.
 • Les termes romanes de Sant Boi
  Activitats creades per Pedro Pérez, adreçades a educació primària, sobre les termes romanes ubicades a Sant Boi de Llobregat.
 • Barcino, la ciutat romana
  Projecte d'activitats sobre Barcino, Barcelona en temps dels romans. Joan Puig i Caridad Terrado ens han fet arribar aquest projecte d'activitats per veure com era la ciutat en aquella època.
 • Racó de pensar
  Anna Garcia ens ha enviat aquest projecte d'activitats adreçat a educació infantil basat en les activitats que se solen trobar al Racó de pensar de les aules.
 • Hergé - Tintín
  Anna Boix ha creat aquest projecte sobre la vida i l'obra d'Hergé, el pare dels personatges Tintín, Castafiore, Dupont i Dupond, el capità Haddock, Tornassol, Milú...
 • Les fruites 2
  Míriam Albarrán és l'autora d'aquest projecte d'activitats per a educació infantil i primer cicle de primària sobre les fruites: plàtan, kiwi, magrana, llimona, taronja i coco.
 • Jocs tradicionals valencians
  Projecte d'activitats sobre els jocs tradicionals valencians que té com a objectiu donar-los a conèixer als alumnes i que els integrin en el seu joc habitual. Aquest projecte ha estat creat per Joan Dols.
 • Llengua valenciana 4t primària
  Projecte de més de 500 activitats de llengua valenciana per a educació primària basat en el llibre de text de l'editorial Anaya. Aquestes activitats ens les envia Jesús Sánchez Aguado.
 • La selva
  Activitat adreçada a educació infantil sobre els animals que hi ha a la selva i les fruites i els transports que hi podem trobar. Aquest projecte ens l'envia Montserrat Jerez.
 • L'hort de l'avi Joan
  Eva Crous és l'autora d'aquest conjunt d'activitats sobre l'hort: les fruites i les verdures que hi trobem, quan es cullen, quines eines necessitem per treballar a l'hort...
 • Coneixem els dinosaures
  Isabel Massó ens ofereix aquest projecte d'activitats de dinosaures per a educació infantil realitzat com a complement al treball per projectes que es porta a terme a l'aula.
 • L'espai
  Un paquet d'activitats per treballar a educació primària el tema de l'espai, el Sol, la Lluna i les seves fases, els planetes i els cometes. El projecte ens l'ha fet arribar Ricard Serrano.
 • Llums de Nadal
  Conjunt d'activitats per Nadal adreçat a educació infantil on els nens i les nenes han d'encendre l'enllumenat dels carrers. El projecte ha estat creat per Dina Abizanda.
 • El canvi climàtic
  Un projecte de Carles Ferrando sobre el canvi climàtic per promoure les pràctiques que minimitzen els efectes sobre el planeta.
 • La multiplicació
  Aquest projecte d'activitats ens l'envia Montserrat Cabré, Carme Gutiérrez i Elia Maixe. Més de cinquanta activitats per al treball de la multiplicació.
 • Instruments del món
  Carles Cervelló ens ofereix aquest projecte de música adreçat a educació primària i educació secundària. Les activitats estan organizades per continents a manera de diccionari.
 • Conociendo el Departamento de Canelones
  Un projecte d'Alma Nogueira adreçat a educació primària com a iniciació al llenguatge cartogràfic. El projecte se centra en el coneixement de la realitat física, social i econòmica del departament incloent les relacions entre l'home i el paisatge.
 • El repasón
  Benito García ens ha fet arribar aquest projecte d'activitats adreçat a educació primària per al repàs de continguts de les àrees de llengua i matemàtiques.
 • Los cuerpos geométricos
  Un projecte d'activitats enviat per José Antonio Sánchez per treballar la geometria al cicle superior d'educació primària. Aquest projecte està basat en els llibres de l'editorial SM.
 • Los mecanismos
  Un projecte d'activitats JClic creat per Vicente Herrero per a l'estudi dels mecanismes a educació secundària. Les imatges que apareixen pertanyen als llibres de tecnologia de l'editorial Bruño.
 • El Portfolio Europeo de las Lenguas
  Projecte d'activitats en llengua basca i llengua castellana, realitzat per donar a conèixer el projecte del Portfolio Europeu de les Llengües. El projecte està adreçat a educació secundària i ens l'ha fet arribar Iñaki Mundiñano.
 • Numeración en primaria
  Aurelio Gutiérrez ens envia aquest projecte d'activitats centrat en l'estudi de la numeració des de les desenes fins a les unitats de miler. Les activitats estan adreçades a educació primària.
 • Geografía del Continente Europeo y la Unión Europea
  Projecte d'activitats per a l'aprenentatge de la geografia europea: geografia física, països d'Europa i la Unió Europea. Aquest projecte ens l'envia Moncho Marín.
 • Historia I y II
  Dos projectes d'activitats que ens ha enviat Moncho Marín adreçats a educació primària per a l'àrea de ciències socials. Els projectes treballen des de la Prehistòria fins a l'Edat Contemporània.
 • O feirón de Arteixo, Galicia, A galiña, O barco, O sombreiro, O parque i As sílabas
  Des del CEIP Galán d'Oseiro ens ofereixen aquests set projectes d'activitats per a educació primària sobre diferents temes. Els sis primers, per treballar la comprensió lectora i l'últim, sobre les síl·labes per treballar els grups consonàntics amb alumnes que presenten més dificultat en l'aprenentatge.
 • Saharako ipuinak - Herrena eta itsua
  César Martínez ens envia aquest projecte d'activitats adreçat a educació primària en llengua basca basat en el sistema pedagògic Amara Berri.
 • Hobbies and interests
  Aquest projecte d'activitats ha estat creat per treballar el vocabulari en anglès relacionat amb el temps lliure. Les activitats estan adreçades a educació secundària i ens les ha fetes arribar M. Eva Solera.

Traduccions

A més d'aquests paquets d'activitats nous trobareu també a la zonaClic, les següents adaptacions següents i les versions noves de paquets existents:

ClicNews
clic@xtec.cat


 
ClicNewsNúmero 18
04/03/2008
 
Español

Encuentro Clic 2008

El primer encuentro internacional Clic tendrá lugar en Castellón (La Plana Alta) el próximo sábado 5 de abril de 2008. Será una ocasión única para reunirnos con los amigos y amigas que hacemos posible la comunidad Clic, y compartir nuestras experiencias e impresiones sobre las TIC como instrumento educativo.

Ya está abierta la inscripción al evento, hasta el 25 de marzo. Las plazas son limitadas ¡no lo dejes para el último momento!

Noticias Clic

JClic en Debian
La distribución de GNU/Linux Debian incorpora desde principios del 2008 el paquete jclic en el repositorio Contrib. Debian sirve de base a muchas otras distribuciones, entre ellas Ubuntu, Edubuntu y la mayoría de proyectos educativos basados en GNU/Linux de las comunidades autónomas españolas. Desde el proyecto Linkat estamos trabajando también en la integración de JClic en OpenSuse.

Nueva plataforma de traducción de JClic
JClic ha estrenado recientemente un espacio en la plataforma de proyectos Launchpad, que facilita la colaboración en la traducción de software a diversos idiomas. De momento la plataforma se ha utilizado ya para traducir JClic al griego. Si quieres colaborar con el equipo de traduciones consulta la wiki del proyecto JClic en LaFarga.cat.

Nuevos paquetes de actividades

Seguimos incorporando a la zonaClic los paquetes de actividades que han ido llegando en los últimos meses:

 • El Portfolio Europeo de las Lenguas
  Proyecto de actividades en lengua basca y lengua castellana, realizado para dar a conocer el proyecto del Portfolio Europeo de las Lenguas. El proyecto está dirigido a educación secundaria y nos lo ha hecho llegar Iñaki Mundiñano.
 • Los cuerpos geométricos
  Un proyecto de actividades enviado por José Antonio Sánchez para trabajar la geometría en el ciclo superior de educación primaria. Este proyecto está basado en los libros de la editorial SM.
 • Numeración en primaria
  Aurelio Gutiérrez nos envía este proyecto de actividades centrado en el estudio de la numeración desde las decenas hasta las unidades de mil. Las actividades están dirigidas a educación primaria.
 • Geografía del Continente Europeo y la Unión Europea
  Proyecto de actividades para el aprendizaje de la geografía europea: geografía física, países de Europa y la Unión Europea. Este proyecto nos lo envía Moncho Marín.
 • Historia I y II
  Dos proyectos de actividades que nos han enviado Moncho Marín dirigidos a educación primaria para el área de ciencias sociales. Los proyectos trabajan desde la Prehistoria hasta la Edad Contemporánea.
 • Los mecanismos
  Un proyecto de actividades JClic creado por Vicente Herrero para el estudio de los mecanismos en educación secundaria. Las imágenes que aparecen pertenecen a los libros de tecnología dela editorial Bruño.
 • El repasón
  Benito García nos ha hecho llegar este proyecto de actividades dirigido a educación primaria para el repaso de contenidos de las áreas de lengua y matemáticas.
 • Conociendo el Departamento de Canelones
  Un proyecto de Alma Nogueira dirigido a educación primaria como iniciación al lenguaje cartográfico. El proyecto se centra en el conocimiento de la realidad física, social y económica de departamento incluyendo las relaciones entre el hombre y el paisaje.
 • O feirón de Arteixo, Galicia, A galiña, O barco, O sombreiro, O parque y As sílabas
  Desde el CEIP Galán de Oseiro nos ofrecen estos siete proyectos de actividades para eduación primaria sobre diferentes temas. Los seis primeros para trabajar la comprensión lectora y el último de ellos sobre las sílabas para trabajar los grupos consonánticos con alumnos que presentan más dificultad en su aprendizaje.
 • Saharako ipuinak - Herrena eta itsua
  César Martínez nos envía este proyecto de actividades dirigido a educación primaria en lengua vasca basado en el sistema pedagógico Amara Berri.
 • Hobbies and interests
  Este es un proyecto de actividades creado para trabajar vocabulario en inglés relacionado con el tiempo libre. Las actividades están dirigidas a educación secundaria y nos las ha hecho llegar Mª Eva Solera.
 • Els esports
  Josep Maria Esquinas ha creado este conjunto de actividades para educación física con el objetivo de diferenciar los deportes colectivos de los deportes individuales.
 • Els jocs de l'itinerari
  Proyecto de actividades sobre la naturaleza, que hace de soporte al cuaderno de trabajo que los alumnos tienen para trabajar las diferentes propuestas del itinerario del entorno natural. Este proyecto nos lo envía Juli Mas.
 • Les termes romanes de Sant Boi
  Actividades creadas por Pedro Pérez, dirigidas a educación primaria sobre las termas romanas ubicadas en Sant Boi de Llobregat.
 • Barcino, la ciutat romana
  Proyecto de actividades sobre Barcino, Barcelona en tiempo de los romanos. Joan Puig y Caridad Terrado nos han hecho llegar este proyecto de actividades para ver como era la ciudad en aquella época.
 • Racó de pensar
  Anna Garcia nos ha enviado este proyecto de actividades dirigido a educación infantil basado en las actividades que se suelen encontrar en el Rincón de pensar de las aulas.
 • Pronunciem
  Un conjunto de actividades de Josep Pi para el aprendizaje de la pronunciación básica del catalán central para el alumnado recién llegado. El proyecto está dirigido a educación secundaria.
 • Les primeres consonants
  Maria José Arriba es la autora de este proyecto de actividades para alumnos con dificultades en la lectoescritura. A lo largo de las actividades, se trabajan la lectura y la escritura de palabras con las primeras consonantes l, p, m, s, n.
 • Música del segle XIX
  Proyecto de actividades para utilizar en educación secundaria sobre la música del siglo XIX: formas orquestales, instrumentos, compositores... Este proyecto nos lo envía Assumpta Fernàndez.
 • Català oral: La classe
  Irene Vives, Carlota Gallifa y Miquel A. Vadell nos ofrecen este proyecto de actividades para alumnado recién llegado basado en el vocabulario sobre la clase.
 • Llengua valenciana 4t primària
  Proyecto de más de 500 actividades de lengua valenciana para educación primaria basado en el libro de texto de la editorial Anaya. Estas actividades nos las envía Jesús Sánchez Aguado.
 • Jocs tradicionals valencians
  Proyecto de actividades sobre los juegos tradicionales valencianos que tiene como objetivo darlos a conocer al alumnado para que así los puedan integrar en su juego habitual. Este proyecto ha sido creado por Joan Dols.
 • Les fruites 2
  Míriam Albarrán es la autora de este proyecto de actividades para educación infantil y primer ciclo de primaria sobre las frutas: plátano, kiwi, granada, limón, naranja y coco.
 • La selva
  Actividad dirigida a educación infantil sobre los animales que hay en la selva y las frutas y los trasportes que se pueden encontrar. Este proyecto nos lo envía Montserrat Jerez.
 • L'hort de l'avi Joan
  Eva Crous es la autora de este conjunto de actividades sobre el huerto: las frutas y las verduras que podemos encontrar, como se recolectan, qué herramientas son necesarias para trabajar en el huerto...
 • Coneixem els dinosaures
  Isabel Massó nos ofrece este proyecto de actividades de dinosaurios para educación infantil realizado como complemento al trabajo por proyectos que se lleva a cabo en el aula.
 • Telegrama de la història de la música
  Anna Guàrdia nos envía este proyecto de actividades dirigido a educación secundaria sobre los periodos de la historia de la música: Edad Antigua, Edad Media, Edad Moderna (Renacimiento, Barroco y Clasicismo) y Edad Contemporánea (Romanticismo, s.XX y s.XXI).
 • L'espai
  Un paquete de actividades para trabajar en educación primaria el tema del espacio, el Sol, la Luna y sus fases, los planetas y los cometas. El proyecto nos lo ha hecho llegar Ricard Serrano.
 • Fem feinetes amb les 100 paraules
  Imma Palahí, Maria Borrell, Enric J. López, Aram López y Nil López son los autores de este gran proyecto con más de doscientas actividades dirigidas a educación infantil.
 • Hergé - Tintín
  Anna Boix ha creado este proyecto sobre la vida y obra de Hergé, el padre de los personajes Tintín, Castafiore, Hernández y Fernández, el capitán Haddock, Tornasol, Milú...
 • El canvi climàtic
  Un proyecto de Carles Ferrando sobre el cambio climático para promover las prácticas que minimizan los efectos sobre el planeta.
 • La multiplicació
  Este proyecto de actividades nos lo envía Montserrat Cabré, Carme Gutiérrez y Elia Maixe. Más de cincuenta actividades para el trabajo de la multiplicación.
 • Instruments del món
  Carles Cervelló nos ofrece este proyecto de música dirigido a educación primaria y educación secundaria. Las actividades están organizadas por continentes a modo de diccionario.
 • Llums de Nadal
  Conjunto de actividades para Navidad dirigidas a educación infantil donde los niños y las niñas deben encender la iluminación de las calles. El proyecto ha sido creado por Dina Abizanda.

Traducciones

Además de estos nuevos paquetes de actividades encontraréis, también en la zonaClic, las siguientes adaptaciones de paquetes existentes:

ClicNews
clic@xtec.cat


 
ClicNewsNumber 18
04/03/2008
 
English

Clic meeting 2008

The first international Clic meeting will be held in Castelló (Valencia, Spain) on saturday April 5th, 2008. It will be a great opportunity to meet colleagues and friends that make the Clic community possible, and to share experiences about education and ICT.

The registration form for the event and related social activities is already open until March 25th. The event has limited attendance, so don't leave it for the last minute!

Clic news

JClic in Debian
The Debian GNU/Linux distribution has since the beggining of 2008 a jclic package in the Contrib repositoire. Debian is the base for many other distributions like Ubuntu, Edubuntu and most of the educational GNU/Linux editions used in Spain. We are also working with the Linkat project to integrate JClic in OpenSuse.

New platform for translating JClic
JClic has a new space in the Launchpad projects platform, that allows to easily translate free software into different languages. The platform has already been used to translate JClic into Greek. If you want more information about how to translate JClic into your language, please visit the JClic project wiki.

New activity packages

In this section we will introduce new additions to the clicZone. For a detailed description of the activity packages, click on the titles.

 • Hobbies and interests
  This is a project of activities created to learn English vocabulary related to the spare time. The actvities are addressed to secondary education, created by Mª. Eva Solera.
 • Los cuerpos geométricos
  Project of activities created by José Antonio Sánchez about geometry in primary education. The project is based on a book by SM Publishing house.
 • El Portfolio Europeo de las Lenguas
  Project of activities that we can find in Basque and in Spanish to introduce the project of the European Language Portfolio. The activities are addressed to secondary education. The author of the activities is Iñaki Mundiñano.
 • O feirón de Arteixo, Galicia, A galiña, O barco, O sombreiro, O parque and As sílabas
  From CEIP Galán of Oseiro (Galize). They offer us these seven projects addressed to primary education. The first six projects are about reading comprehension and the last one is about syllables.
 • Saharako ipuinak - Herrena eta itsua
  César Martínez presents us this project of activities addressed to primary education in Basque based on the Amara Berri pedagogical system.
 • El repasón
  Benito Garcia sends us this project of activities addressed to primary school to review language and maths contents.
 • Los mecanismos
  Project of JClic activities about the mechanism at secondary education done by Vicente Herrero. The images shown belong to techonology textbooks from Bruño publishing house.
 • Geografía del Continente Europeo y la Unión Europea
  Project of activities for the learning of european geography, European countries and the European Union.
 • Historia I y II
  Two projects of activities sent by Moncho Marin addressed to primary education in the area of Social studies. The projects range from Prehistory to Contemporary Age.
 • Conociendo el Departamento de Canelones
  A project of activities created by Alma Nogueira addressed to primary education to introduce cartographic language. The project is focused in the learning of the physical, social and economical reality of the country. It also includes the relationship between humans and the landscape.
 • Pronunciem
  Set of activities created by Josep Pi addressed to newcoming pupils about catalan basic pronounciation. The project is oriented to secondary education.
 • Els esports
  Josep Maria Esquinas has created this set of activities of Physical education about the difference between collective sports and individual sports.
 • Els jocs de l'itinerari
  Project of activities related with nature valid as support of the pupil's workbook to work with several proposals of itinearies of the enviroment. This project has been sent by Juli Mas.
 • Les termes romanes de Sant Boi
  These activities created by Pedro Pérez, about the roman thermal baths in Sant Boi de Llobregat, are addressed to primary education.
 • Barcino, la ciutat romana
  Project of activities about Barcino, Barcelona in the roman age. Joan Puig and Caridad Terrado have sent this project to explain the city in that time.
 • Racó de pensar
  Anna Garcia sends us this project of activities addressed to kindergarden about the activities at the racó de pensar (thinking corner).
 • Les primeres consonants
  Maria Jose Arriba is the author of this project of actitivies to pupils with a reading and writing handicap. Throuhgout the activities they learn to read and write words with the consonants: l, p, m, s, n.
 • Música del segle XIX
  Project of activities to be applied at secondary education about 19th century music: orchestral pieces, instruments and composers... This project has been sent by Assumpta Fernandez.
 • Català oral: La classe
  Irene Vives, Carlota Gallifa and Miquel A. Vadells offer us this project of activities addressed to newcoming pupils about classroom vocabulary.
 • Llengua valenciana 4t primària
  Project with more than 500 activities of Valencian language addressed to primary school based on the textbook of the Anaya publishing house. These activities have been sent by Jesús Sánchez Aguado.
 • Jocs tradicionals valencians
  Project of activities about Valencian traditional games with the aim of publicizing them to pupils and incorporate them in the their usual games. This project has been created by Joan Dols.
 • Les fruites 2
  Miriam Albarran is the author of the project of activities addressed to kindergarden and primary school about fruits: banana, kiwi, pomegranate, lemon, orange and coconut.
 • La selva
  Activity addressed to kindergarden about the animals that live in the jungle, fruits and transports we can find. This project has been sent by Montserrat Jerez.
 • L'hort de l'avi Joan
  Eva Crous is the author of this set of activities about the vegetable garden, the fruits and the vegetables that we find, when we have to recollect them and which tools are needed to work there.
 • Coneixem els dinosaures
  Isabel Masso offers us this project of activities about dinosaurs to kindergarden. It's been prepared as a working complement for the projects performed at the classroom.
 • L'espai
  A package of activities addressed to primary education about the Space, the Sun, the Moon and its phases, the planets and comets. The author of the project is Ricard Serrano.
 • Fem feinetes amb les 100 paraules
  Imma Palahí, Maria Borrell, Enric J. López, Aram López and Nil López are the authors of this large project with more than 200 activities addressed to kindergarden.
 • Hergé - Tintín
  Anna Boix has created this project about the biography and work of Hergé, the creator of Tintin, Castafiore, The Thompsons, captain Haddock, Professor Calculus, Snowy...
 • El canvi climàtic
  A project of Carles Ferrando about the climate change in order to promote the practices to minimize its effects over the planet.
 • La multiplicació
  Project of activities sent by Cabré, Carme Gutiérrez i Elia Maixe.More than 50 activities about multiplying.
 • Instruments del món
  Carles Cervello offers us this project about music addressed to primary and secondary education. The activities are arranged according to the continents like a dictionary.
 • Telegrama de la història de la música
  Anna Guàrdia sends us this project of activities addressed to secondary education about music history periods: Ancient age, Middle age, Modern age, Renaissance, Baroque, Classicism- and Contemporary age, Romanticism, 20th and 21th century. It's addressed to secondary education.
 • Numeración en primaria
  Aurileio Guitiérrez sends us this project of activities centered in the study of numbers from tens to thousands. The activities are addressed to primary education.
 • Llums de Nadal
  Set of activities for Christmas addressed to kindergarden where children must switch on the Christmas lights which decorate the streets for Christmas.

Translations

In addition to these new activity packages in "the clicZone", the following adaptations of existing packages are available:

ClicNews
clic@xtec.cat